Menu

Nieuws

PUNT interieurbouw stapt over naar Imos IX software

PUNT interieurbouw stapt over naar Imos IX software

30-11-2017

Met Imos ix kunnen wij complete interieurs of individuele meubels ontwerpen. Tevens construeren en visualiseren wij uw meubels, fabriceren wij werktekeningen en stuklijsten en sturen wij direct onze nieuwe Homag Weeke 114L CNC-machine aan. Dit alles rechtstreeks uit Imos ix.

Met Imos ix kunnen wij allerlei soorten meubels en interieurobjecten construeren, zoals kasten, balies en tafels, in iedere door u gewenste vorm. Imos iX is gebaseerd op AutoCAD en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers, machinefabrikanten en meubelbeslagleveranciers. De software is dan ook afgestemd op behoeften en sluit precies aan bij onze dagelijkse praktijk.

Voor een optimaal werkende oplossing op zowel CAD- als CAM-gebied kozen wij voor Imos iX, dé industriestandaard voor 3D CAD/CAM in de meubel- en interieurbouwbranche !!

Archief

 • Nieuwe Homag CNC bewerkings...

  15-01-2018
  Bewerkingen van producten worden uitgevoerd met de nieuwe Homag Venture 114L CNC machine. Met deze machine kunnen wij...
 • PUNT interieurbouw stapt ov...

  30-11-2017
  Met Imos ix kunnen wij complete interieurs of individuele meubels ontwerpen. Tevens construeren en visualiseren wi...
 • Nieuw project: renovatie lo...

  31-12-2013
  De Willemswerfin Rotterdam, kenmerkt zich door de integrale beheersing van ruimte/ materiaal en detail. Het geb...
 • Nieuw machinepark

  31-10-2013
  Eind 2012 werd geconstateerd dat het bestaande machinepark niet meer voldeed aan de wensen van het bedrijf. Dit resul...