Menu

Bedrijf

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie


PUNT interieurbouw realiseert interieurs van ontwerpstadium tot en met complete montage bij de klant, of het nu de vaste inrichting van 100 bewonerskamers in een verpleeghuis betreft, een bijzondere balie in een stadskantoor of een prachtige keuken bij u thuis.
 

Interieurelementen kunnen in iedere gewenste vorm en met uiteenlopende materialen worden geproduceerd: PUNT interieurbouw maakt meubels van decoratieve plaatmaterialen, fineer en massief hout, maar ook kunststof, metaal, glas, stoffering, natuursteen en andere materiaalsoorten worden toegepast.
 

Automatisering in werkvoorbereiding (Imos ix, AutoCAD, WoodWOP, Schnitt) en computergestuurde productietechnieken (CNC) staan garant voor efficiënte en kwalitatief hoogstaande productie. Daarnaast zorgt het vakmanschap van onze mensen tijdens productie in de werkplaats en montage bij de klant voor een perfect eindresultaat.
 

Reeds vele jaren vertrouwen architectenbureaus, aannemers, instellingen in de zorgsector, bedrijven, winkeliers en particulieren op onze goede kwaliteit, service en gunstige prijsstelling.